«Περιπέτεια στον αέρα» για την αποστολή της Φενέρμπαχτσέ
Σύντομη και χωρίς καμία ουσιαστική συνέπεια ήταν η «περιπέτεια» που έζησαν σήμερα τα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσέ, στο ταξίδι τους για το Μάντσεστερ, όπου αύριο θα φιλοξενηθούν από την Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Σύντομη και χωρίς καμία ουσιαστική συνέπεια ήταν η «περιπέτεια» που έζησαν σήμερα τα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσέ, στο ταξίδι τους για το Μάντσεστερ, όπου αύριο θα φιλοξενηθούν από την Γιουνάιτεντ για την 3η αγωνιστική του Europa League.
Ξαφνικά κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, σμήνος πουλιών έκανε «επίθεση» στο αεροσκάφος που μετέφερε την τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί μέρος των τζαμιών στο πιλοτήριο.
Αμέσως και με δεδομένο ότι απέμεναν δύο ώρες για την αγγλική πόλη, οι πιλότοι του αεροσκάφους αποφάσισαν την προσγείωση στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, καθώς θεώρησαν άστοχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Μάντσεστερ υπό αυτές τις συνθήκες. Ετσι, προσγείωσαν το αεροσκάφος στην Βουδαπέστη, απ΄όπου θα συνεχισθεί το ταξίδι της Φενερμπαχτσέ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.