Μετά από χρόνια καριέρας σε διάφορα πρωταθλήματα στον κόσμο, μεταξύ αυτών και το ελληνικό, με τελευταίο σταθμό τον Παναθηναϊκό, ο Μίκαελ Εσιέν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, καθώς είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με τη Μέλμπουρν Σίτι. Ο Γκανέζος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Αυστραλίας, η οποία έχει λάβει την έγκριση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της σε καθεστώς «φιλοξενούμενου ποδοσφαιριστή», για να έχει συνδρομή στην κάλυψη των αποδοχών του, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της απόκτησης, τον περασμένο Ιούλιο, του Τιμ Κέιχιλ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.