Άνετα το 2Χ2 ο Πανιώνιος, 2-0 την Ξάνθη
Ο Πανιώνιος «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Ξάνθης στα Πηγάδια με 2-0, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των «κυανέρυθρων», οι οποίοι υποχρέωσαν την ακριτική ομάδα στην δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες, σημείωσαν οι Σοτζέι (5΄) και Ρισβάνης (16΄).
Ο Πανιώνιος «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Ξάνθης στα Πηγάδια με 2-0, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των «κυανέρυθρων», οι οποίοι υποχρέωσαν την ακριτική ομάδα στην δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες, σημείωσαν οι Σοτζέι (5΄) και Ρισβάνης (16΄).
Οι Νεοσμυρνιώτες ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ» στο 5ο λεπτό με την πολύ ωραία προσπάθεια του Σοτζέι που μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης και με πλασέ «παραβίασε» την εστία του Ζίβκοβιτς (0-1). Στο 15΄ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Ζίβκοβιτς «νίκησε» τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 16΄.
Ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ξάνθης (0-2). Στο 21΄ ο Πανιώνιος βρέθηκε «μια ανάσα» από το 0-3, αλλά ο Φούντας, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από την κεφαλιά του Ρισβάνη, την έστειλε πάνω στον Ζίβκοβιτς.
Στο 36΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 41΄ η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Βασιλακάκης βρέθηκε μόνος του, αλλά καθυστέρησε και τελικά πάσαρε στον Νιέτο που δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.
Στην εξέλιξη οι παίκτες του Πανιωνίου βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Φλίσκας με τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 50΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ, ενώ στο 73΄ η Ξάνθη είχε την καλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Ράνου από το κόρνερ του Τριάδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη.
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες κάρτες: Παπαγεωργίου, Νιέτο – Κόρμπος, Ρισβάνης, Σοτζέι
Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57΄ Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46΄ Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (74΄ Καμαρά), Νιέτο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (83΄ Ενγκόγκ), Γκιοατά, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν (90΄ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Σοτζέι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ώρα πληρωμών – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως 13 Φεβρουαρίου
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)







































![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442