Χωρίς απουσίες ταξίδεψε ο Ολυμπιακός με προορισμό τη Βέρνη και τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή, για πρώτη φορά, τον Μπρούνο Βιάνα, ενώ πέραν του Βραζιλιάνου αμυντικού επέλεξε και όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.
Χωρίς απουσίες ταξίδεψε ο Ολυμπιακός με προορισμό τη Βέρνη και τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.
Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή, για πρώτη φορά, τον Μπρούνο Βιάνα, ενώ πέραν του Βραζιλιάνου αμυντικού επέλεξε και όλα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Ελβετία, αποτελείται από τους εξής παίκτες:Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά και Βιάνα.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.