Παίκτης της Σάντερλαντ είναι από σήμερα ο Ντιντιέ Εντόνγκ, καθώς ο σύλλογος της Premier League ανακοίνωσε την απόκτηση από τη γαλλική Λοριάν του διεθνούς μέσου από την Γκαμπόν. Οι «μαύρες γάτες» δαπάνησαν 16 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου άσου, ο οποίος μετράει 18 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο και ο Εντόνγκ αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του Ντέιβιντ Μόιες, ο οποίος διαδέχθηκε τον περασμένο μήνα στην τεχνική ηγεσία τον Σαμ Αλαρντάις.
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.