Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Κλαούντιο Μπράβο, καθώς
υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με το αρχικό κόστος της
μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ,
όπως επιβεβαίωσαν οι δύο σύλλογοι.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Κλαούντιο Μπράβο, καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με το αρχικό κόστος της μεταγραφής του από την Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, όπως επιβεβαίωσαν οι δύο σύλλογοι.
Ο Χιλιανός τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα», προερχόμενος από τη Σοσιεδάδ και κατέκτησε, μεταξύ άλλων, το ισπανικό πρωτάθλημα το 2015 και το 2016, καθώς και το Champions League το 2015.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «σίτιζενς», ο 33χρονος άσος τόνισε: «Δεν είναι εύκολο να αφήνεις ένα σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα, όπου πέρασα δύο φανταστικά χρόνια, αλλά η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν υπερβολικά καλή για να αρνηθώ. Τώρα θα συναγωνιστώ τους άλλους σπουδαίους τερματοφύλακες που διαθέτει ο σύλλογος και μαζί ελπίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια».
Ο Μπράβο, ο οποίος μετράει 106 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Χιλής, ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ, ενώ η έλευσή του είναι πιθανό να φέρει τον Τζο Χαρτ πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Έτιχαντ».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας