Τοξοβολία: Χρυσό η Ν.Κορέα, ασημένιο οι ΗΠΑ, χάλκινο η Αυστραλία στο ομαδικό ανδρών
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Η ομάδα της Νότιας Κορέας, αποτελούμενη από τους Γουτζίν Κιμ, Σεουνγκγιούν Λι, Μποντσάν Κου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της τοξοβολίας ανδρών, καθώς στον τελικό νίκησε 6-0 την ομάδα των ΗΠΑ, που την απαρτίζαν οι Μπρέιντι Έλισον, Ζατς Γκάρετ, Τζέικ Καμίνσκι.
Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η ομάδα της Αυστραλίας, αποτελούμενη από τους Αλεκ Ποτς, Ράιαν Τίακ, Τέιλορ Γουόρθ, καθώς στον «μικρό τελικό» νίκησε 6-2 την Κίνα, την ομάδα της οποίας απαρτίζαν οι Γιου Ξινγκ, Ξουεσόνγκ Γκου, Νταπένγκ Γουάνγκ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.