Σκουρτόπουλος: «Απόντος του Αγιόν, το Μεξικό παραμένει επικίνδυνο»
Η απουσία του βασικού σέντερ του Μεξικού, Αγιόν, δεν εφησυχάζει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της Εθνικής ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης με την ομάδα από την Κεντρική Αμερική.
Η απουσία του βασικού σέντερ του Μεξικού, Αγιόν, δεν εφησυχάζει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της Εθνικής ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης με την ομάδα από την Κεντρική Αμερική.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλυσε την τακτική του Μεξικό και επισήμανε την αμυντική προσοχή σε τρείς περιφερειακούς παίκτες του.
«Το Μεξικό διατηρεί την επικινδυνότητα του, παρά την απουσία του Αγιόν και την αδυναμία να απειλήσει μέσα στην αντίπαλη ρακέτα. Παίζουν αναγκαστικά περισσότερο το πικ εν ρολ και επιχειρούν πολλές διεισδύσεις, ενώ είναι δεδομένο ότι αρέσκονται στον αιφνιδιασμό για να έχουν σκοράρουν εύκολα.
Διαθέτουν τρείς αξιόλογους γκαρντ, τον Γκουντιέρες, Κρούζ και Στόλ και οι οποίοι αξιοποιούνται στα πικ εν ρολ ή σε εξόδους από τα σκρίν και σε συνεργασίες με τον Χερνάντεζ στην θέση του δεύτερου ψηλού. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε τα σταθερά στοιχεία του παιχνιδιού μας, δηλαδή, συγκέντρωση, δυναμική στην άμυνα και έλεγχο στα ριμπάουντ. Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι του προολυμπιακού, θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη ομαδικότητα στην επίθεση, να αξιοποιήσουμε την κίνηση μακριά από το καλάθι και να δημιουργήσουμε «ρήγματα» στην άμυνα τους, ώστε να έχουμε εύκολους πόντους».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»