Παρελθόν ο Γεωργάτος από αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού
Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα τη λήξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατείχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή τον τελευταίο χρόνο.
Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα τη λήξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατείχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή τον τελευταίο χρόνο.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και του εύχεται επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.