Για 15η χρονιά στον Παναθηναϊκό ο Κοτσόλης
Μια... ζωή στον Παναθηναϊκό για τον Στέφανο Κοτσόλη. Ο 37χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, γεγονός που τον καθιστά το παλαιότερο μέλος της «πράσινης οικογένειας». Ο έμπειρος πορτιέρε θα μείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017, συμπληρώνοντας 15 χρόνια στην ιστορική ομάδα.
Μια… ζωή στον Παναθηναϊκό για τον Στέφανο Κοτσόλη. Ο 37χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, γεγονός που τον καθιστά το παλαιότερο μέλος της «πράσινης οικογένειας».
Ο έμπειρος πορτιέρε θα μείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017, συμπληρώνοντας 15 χρόνια στην ιστορική ομάδα.
Λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Κοτσόλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:
«Θα μου ήταν δύσκολο να αποχωριστώ την οικογένειά μου, τόσο στην ποδοσφαιρική όσο και στην προσωπική μου ζωή. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό έπαιξε η επιθυμία του προπονητή και κυρίως του Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, που αποτελεί πρότυπο για εμένα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αναμφισβήτητα υπάρχουν κακώς κείμενα στην ομάδα μας που οδήγησαν στην κακή περυσινή χρονιά. Οπότε, είναι υποχρέωση όλων όσοι απαρτίζουμε φέτος την ομάδα να υπερβάλλουμε εαυτούς ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στη θέση που του αρμόζει, αρχής γενομένης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Ο γεννημένος στις 5 Ιουνίου 1979 γκολκίπερ άρχισε την καριέρα του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ τον Ιανουάριο του 1998 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου κι αγωνίστηκε 22 φορές.
Το καλοκαίρι του 2005 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του αρχικά στη Λάρισα -για μια τετραετία, κάνοντας 121 εμφανίσεις- και στη συνέχεια στην Ομόνοια, στην οποία κι έμεινε ενάμισι χρόνο. Τον Φεβρουάριο του 2011 επέστρεψε στο «τριφύλλι», μετρώντας έκτοτε 45 συμμετοχές.
Ο Κοτσόλης είναι 22 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων της Ελλάδας, ενώ έχει και πέντε εμφανίσεις με την εθνική ανδρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442