
Στην Κύπρο ο Βεργέτης για να αναλάβει την Ομόνοια
Ο Στάικος Βεργέτης ταξίδεψε σήμερα, Παρασκευή, στην Κύπρο και φούντωσε η φημολογία για επαφές με τη διοίκηση της Ομόνοιας, για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.
Ο Στάικος Βεργέτης ταξίδεψε σήμερα, Παρασκευή, στην Κύπρο και φούντωσε η φημολογία για επαφές με τη διοίκηση της Ομόνοιας, για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του νησιού, ο Ελληνας τεχνικός, γνωστός από τη δουλειά του στον Αστέρα Τρίπολης, είναι στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Φίλαθλοι της Ομόνοιας τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο και του ζήτησαν να τους πει αν ήλθε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας τους, αλλά ο 40χρονος τεχνικός δεν θέλησε να απαντήσει. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ στη λίστα της Ομόνοιας είναι και ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442