Η Ρόμα νίκησε τη Νάπολι και… έστεψε τη Γιουβέντους
Το γκολ του Ναϊγκόλαν στο 89ο λεπτό χάρισε στη Ρόμα μεγάλη νίκη επί της Νάπολι σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για τη δεύτερη θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League. Η Ρόμα βρίσκεται και πάλι στην τρίτη θέση, άλλα μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά της και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ήττα της Μίλαν με 2-1 από την ουραγό Βερόνα, η οποία βρέθηκε να χάνει αλλά ανέτρεψε το σκορ. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Κάπρι επικράτησε με 1-0 της Έμπολι και έριξε οριστικά τη Βερόνα από την Serie A.
Το γκολ του Ναϊγκόλαν στο 89ο λεπτό χάρισε στη Ρόμα μεγάλη νίκη επί της Νάπολι σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για τη δεύτερη θέση που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.
Η Ρόμα βρίσκεται και πάλι στην τρίτη θέση, άλλα μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά της και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Ήττα της Μίλαν με 2-1 από την ουραγό Βερόνα, η οποία βρέθηκε να χάνει αλλά ανέτρεψε το σκορ.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Κάπρι επικράτησε με 1-0 της Έμπολι και έριξε οριστικά τη Βερόνα από τη Serie A.
Πρωταθλήτρια η Γιουβέντους

Μάλιστα η ήττα της Νάπολι έδωσε από σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γιουβέντους η οποία βρίσκεται στο +12.
Έτσι η «Γηραιά Κυρία» πανηγυρίζει το 34ο scudetto στην ιστορία της και πέμπτο συνεχόμενο, με το πάρτι στο Τορίνο να έχει ήδη ξεκινήσει.
Μετά την μαθηματική κατάκτηση ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έγραψε στο twitter: «Λέω πάντα ότι ωριμάζεις μέσα από τις δυσκολίες. Ξαναβλέποντας την πορεία μας, είμαι ακόμη πιο υπερήφανος».
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Ιντερ-Ουντινέζε 3-1
(36΄, 75΄ Γιόβετιτς, 90+5΄ Εντερ – 9΄ Τερό)
Φροζινόνε-Παλέρμο 0-2
(56′ Τζιλαρντίνο, 90′ Τρακόβσκι)
Αταλάντα-Κιέβο 1-0
(55′ Μποριέλο)
Μπολόνια-Τζένοα 2-0
(12′ Τζαγκερίνι, 63′ Φλόκαρι)
Σαμπντόρια-Λάτσιο 2-1
(20′ Φερνάντο, 78′ Ντιακιτέ – 3′ Τζόρτζεβιτς)
Τορίνο-Σασουόλο 1-3
(7′ Πέρες – 3′ Σανσόνε, 75′ Πελούσκο, 90′ Τρότα)
Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-2
(81′ Κάλινιτς – 39′ Μάντζουκιτς, 83′ Μοράτα)
Ρόμα-Νάπολι 1-0
(89′ Ναϊγκόλαν)
Βερόνα-Μίλαν 2-1
(72′ πέν.Πατσίνι, 90′ Σιλιγκάρδι – 21′ Μενέζ)
Κάρπι-Έμπολι 1-0
(85′ Λασανά)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 35 αγώνες)
Γιουβέντους 85
Νάπολι 73
Ρόμα 71
Ίντερ 64
Φιορεντίνα 59
Μίλαν 53
Σασουόλο 52
Λάτσιο 48
Κιέβο 48
Τζένοα 43
Τορίνο 42
Έμπολι 42
Αταλάντα 41
Μπολόνια 40
Σαμπντόρια 40
Ουντινέζε 38
Κάρπι 35
Παλέρμο 32
Φροζινόνε 30
Βερόνα 25
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι
- Κόκκινος συναγερμός και στη Φόρμουλα 1 λόγω Μέσης Ανατολής: Χάος στις πτήσεις πριν το αυστραλιανό γκραν πρι
- «Καζάνι που βράζει» η Ρεάλ – Η νέα ήττα, τα νεύρα των παικτών και οι οπαδοί που ζητούν την παραίτηση του Πέρεθ
- Άρης: Αίσιο τέλος για την U18 που είχε εγκλωβιστεί στο Άμπου Ντάμπι, επιστρέφει με πτήση τσάρτερ η αποστολή
- Σε δύσκολη θέση στη Euroleague o Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα και οι επόμενοι αντίπαλοι (pic)
- Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη από το Ντουμπάι o Γιασικεβίτσιους
- Παναθηναϊκός: Ελληνικό ντουέτο με Τσάπρα και Τσαντίλα
- Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους «8» του Champions League κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442