Και ο Μπράιαν Άνταμς ακύρωσε συναυλία εξαιτίας ομοφοβικού νόμου
Μετά την απόφαση του Μπρους Σπρίνγκστιν να ακυρώσει συναυλία στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, αντιδρώντας στην πρόσφατη ψήφιση νόμου που προσβάλλει τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και ο Μπράιαν Άνταμς ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση στο Μπίλοξι του Μισισίπι για τον ίδιο λόγο.
Μετά την απόφαση του Μπρους Σπρίνγκστιν να ακυρώσει συναυλία στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, αντιδρώντας στην πρόσφατη ψήφιση νόμου που προσβάλλει τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και ο Μπράιαν Άνταμς ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση στο Μπίλοξι του Μισισίπι για τον ίδιο λόγο.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ότι είναι ενάντια στη συνείδησή του να δώσει συναυλία σε μία Πολιτεία όπου «σε κάποιους ανθρώπους αρνούνται τα δικαιώματά τους ως πολίτες εξαιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού τους».
Πρόσθεσε ότι βρίσκει ακατανόητο το γεγονός ότι μέλη της LGBT κοινότητας πέφτουν θύματα διακρίσεων.
«Ελπίζω το Μισισίπι να κάνει το σωστό και εγώ να μπορέσω να επιστρέψω και να εμφανιστώ μπροστά σε όλους τους θαυμαστές μου» τόνισε ο Μπράιαν Άνταμς.
Η συμφωνία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη.
Στις αρχές Απριλίου, ο κυβερνήτης του Μισισίπι υπέγραψε νόμο που επιτρέπει σε ιδιωτικές και δημοτικές επιχειρήσεις να αρνούνται να εξυπηρετήσουν ζευγάρια ομοφυλοφίλων, εάν θεωρούν ότι είναι αντίθετο με τα θρησκευτικά «πιστεύω» των ιδιοκτητών τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του
- Μήνυμα ειρήνης, αποδοχής και συνύπαρξης από το 1ο Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής του Δήμου Πειραιά
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ρόδος: Η σύγχρονη κεραμική συναντά την ιστορία στη Biennale που φέρνει 42 καλλιτέχνες από 18 χώρες
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442