Φτερά και πούπουλα: Διεθνής ημέρα… μαξιλαροπόλεμου
Με... λαμπρότητα τιμήθηκε η Διεθνής Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου (ναι, υπάρχει και τέτοια) σε διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου: Χιλιάδες πιστοί ανά την υφήλιο βγήκαν σε κεντρικά σημεία για να εξομοιώσουν κατάσταση μάχης με λιγότερο βλαβερά μέσα, γεμίζοντας πλατείες με φτερά και πούπουλα - υπό το βλέμμα φυσικά των φωτογραφικών φακών.
Με… λαμπρότητα τιμήθηκε η Διεθνής Ημέρα Μαξιλαροπόλεμου (ναι, υπάρχει και τέτοια) σε διάφορες πρωτεύουσες του κόσμου: Χιλιάδες πιστοί ανά την υφήλιο βγήκαν σε κεντρικά σημεία για να εξομοιώσουν κατάσταση μάχης με λιγότερο βλαβερά μέσα, γεμίζοντας πλατείες με φτερά και πούπουλα – υπό το βλέμμα φυσικά των φωτογραφικών φακών.
Ιδού μερικές από τις μάχες που δόθηκαν το Σάββατο σε κεντρικά σημεία στο Πεκίνο, την Ταϊπέι, το Σίδνεϊ, το Βερολίνο, τη Βιέννη ή το Ζάγκρεμπ:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας