Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
Με θέμα «Ελεύθερος χορός» ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» - Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down, διοργανώνει την Κυριακή 21 Μαρτίου ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, στον λόφο Φιλοπάππου.
Με θέμα «Ελεύθερος χορός» ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» – Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down, διοργανώνει την Κυριακή 21 Μαρτίου ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down, στον λόφο Φιλοπάππου.
H είσοδος στο λόφο του Φιλοπάππου βρίσκεται στον περιφερειακό του Φιλοπάππου στην οδό Μουσών η οποία μετονομάζεται σε Παναιτωλίου. Λίγο μετά την οδό Λαζαίων (κάθετος της Παναιτωλίου) θα δείτε δεξιά την είσοδο προς τον λόφο. Εκεί θα υπάρχει ταμπέλα της «Ηλιαχτίδας». Η απόσταση από την είσοδο έως το χώρο της εκδήλωσης γίνεται με τα πόδια.
Ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» – Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down-είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και ιδρύθηκε το 1996 με πρωτοβουλία του ζεύγους Μιχάλη και Ιόλης Αντωνοπούλου και με την υποστήριξη άλλων γονέων, φίλων και επιστημόνων.
Σκοπός της «Ηλιαχτίδας» είναι μέσω κοινωνικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, να ευαισθητοποιεί την κοινωνία και να δίνει την δυνατότητα στα άτομα με σύνδρομο Down να λαμβάνουν μέρος σε καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Άλλοι στόχοι του σωματείου είναι η πληροφόρηση και στήριξη των γονέων, η στήριξη και ενθάρρυνση των ατόμων με σύνδρομο Down, η φροντίδα για την ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, ο εντοπισμός και διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και η πληροφόρηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης.
health.in.gr
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442