Ο Σίλβα άφησε έξω τον Σεμπά και πήρε Ερνάνι για το ντέρμπι
Με μία έκπληξη ανακοίνωσε ο Σίλβα την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, καθώς, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός «μάχης» τον Σεμπά και να πάρει στη θέση του τον Ερνάνι. Κατά τα άλλα, οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ομάρ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν επίσης εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα, η σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στου Ρέντη περιελάμβανε πολλή τακτική.
Με μία έκπληξη ανακοίνωσε ο Σίλβα την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι (19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, καθώς, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός «μάχης» τον Σεμπά και να πάρει στη θέση του τον Ερνάνι.
Κατά τα άλλα, οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ομάρ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν επίσης εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα, η σημερινή πρωινή προπόνηση που έγινε στου Ρέντη περιελάμβανε πολλή τακτική.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.
Αναφορικά με μία πιθανή αρχική 11άδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουάκου, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Φουστέρ, Πάρντο και Ιντέγε.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.