Με γκολ του Τριανταφυλλάκου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός υποχρέωσε σε ισοπαλία (2-2) την Κέρκυρα και τη «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Με γκολ του Τριανταφυλλάκου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός υποχρέωσε σε ισοπαλία (2-2) την Κέρκυρα και τη «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας της Football League.
Οι Σερραίοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Φουρτάδο, αλλά η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη φάνηκε να ανατρέπει την κατάσταση στο β΄ ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Μπαλντοβαλίεφ (57΄) και Ζορμπά (63΄).
Στο φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας και να αφήσουν την Κέρκυρα ένα βαθμό πίσω από τη Λάρισα, η οποία πήρε άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς, λόγω της αποχώρησης του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα.
Τα έως τώρα αποτελέσματα της 23ης ημέρας: Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 1-1 Πανελευσινιακός-Εργοτέλης 3-0 (α.α.) Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 0-3 (α.α.) Ζάκυνθος-Παναχαϊκή 4-0 Κισσαμικός-Λαμία 0-0 Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 2-2
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας