Αποστόλου: Οι αγρότες δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια στην Agrotica
Σε μεμονωμένα άτομα, τα οποία πρωτοστατούν σε επεισόδια και σε διάφορες περιοχές, απέδωσε την ευθύνη για τα πρόσφατα επεισόδια στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.
Σε μεμονωμένα άτομα, τα οποία πρωτοστατούν σε επεισόδια και σε διάφορες περιοχές, απέδωσε την ευθύνη για τα πρόσφατα επεισόδια στην έκθεση Agrotica της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.
Το βράδυ της Πέμπτης με ανακοίνωσή του ο κ. Αποστόλου απέδωσε τα επεισόδια σε «προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς ή της ακροδεξιάς».
«Oι έλληνες αγρότες δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια, είναι άνθρωποι του μόχθου και της δουλειάς και τέτοιες πράξεις δεν τους αντιπροσωπεύουν» είπε ο Ευάγγελος Αποστόλου την Παρασκευή από το βήμα της Βουλής και κάλεσε για μια ακόμη φορά τους αγρότες σε διάλογο.
Σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το φορολογικό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους αγρότες, αφού, όπως είπε, τα αγροτικά εισοδήματα έως 12.000 ευρώ είναι αφορολόγητα, ενώ το ίδιο υποστήριξε και για το ασφαλιστικό, και τόνισε ότι «έχουμε την υποχρέωση να σώσουμε τον ΟΓΑ».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα