Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΠΑΣ-ας στο Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

ΠΑΣ-ας στο Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

Θριαμβευτικό ήταν το πέρασμα του ΠΑΣ Γιάννινα από το Περιστέρι. Με τέρματα των Μανιά στο 72ο λεπτό και Τσουκαλά στο 89ο, η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου σε αναμέτρηση για την 19η ημέρα της Super League. Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πετράκη την ίδια στιγμή που ο Ατρόμητος παρέμεινε χωρίς νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Θριαμβευτικό ήταν το πέρασμα του ΠΑΣ Γιάννινα από το Περιστέρι. Με τέρματα των Μανιά στο 72ο λεπτό και Τσουκαλά στο 89ο, η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου σε αναμέτρηση για την 19η ημέρα της Super League. Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πετράκη την ίδια στιγμή που ο Ατρόμητος παρέμεινε χωρίς νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Δύο ευκαιρίες, όλες για λογαριασμό του Ατρομήτου, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 8ο λεπτό, ο Ναπολεόνι έκανε διαδοχικές προσποιήσεις στον Τζημόπουλο μέσα στην περιοχή και σούταρε από πλάγια αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ 20 λεπτά αργότερα, ο Μπίτολο γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά, ο Ούμπιδες έκανε το σουτ με το εξωτερικό, η μπάλα βρήκε και στα πόδια του Μιχαήλ και πέρασε άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα της Ηπείρου ήρθε στο 52ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Μανιά έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ, για να έρθει η φάση του 72ου λεπτού όταν ο ΠΑΣ μπήκε στη θέση του οδηγού στο σκοράρισμα. Ο Μανιάς έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα των γηπεδούχων και μετά από μίνι κούρσα πλάσαρε άψογα τον Γκορμπούνοφ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (0-1).

Στο 77`, ο Μανιάς έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά το πλασέ που επιχείρησε από τα πλάγια δεν βρήκε στόχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Μπρίτο προτίμησε να περάσει τον Περιστερίδη αντί να τον πλασάρει, με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να τον σταματά σώζωντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε το θριαμβευτικό πέρασμα από το Περιστέρι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, όταν ο Κοζορώνης βρήκε με κεφαλιά τον Τσουκαλά μέσα στην περιοχή κι εκείνος με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Σελιμός (Λακωνίας)

Κίτρινες κάρτες: Λαζαρίδης, Κεϊτά – Λίλα, Στρούνα, Ναδάλες

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (71` Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63` Γροντής), Ούμπιδες, Μπρίτο (84` Μπαστάκος), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (90+1` Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81` Κοζορώνης), Λίλα (69` Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο