Επιχείρηση... εντοπισμού της κότας που πέταξε η ακτιβίστρια Ανθή Βουτσινά στο πρωθυπουργικό γραφείο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου. Την Τετάρτη μόλις χάραξε και μέσα στη βροχή οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα «χτένισαν» τον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου για να βρουν την άσπρη κότα.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, την Τετάρτη μόλις χάραξε και μέσα στη βροχή οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα «χτένισαν» τον περίβολο του Μεγάρου Μαξίμου για να βρουν την άσπρη κότα.
Όσο κι αν την έψαξαν, όμως, δεν την βρήκαν. Ορισμένοι, ωστόσο, από το Μαξίμου άρχισαν να αφήνουν να διαρρεύσει ότι την έπιασαν και την πήγαν στον Εθνικό Κήπο.
Ο πρωθυπουργός, πάντως, δεν φάνηκε να ήθελε να μάθει πώς προσγειώθηκε μία άσπρη κότα στο γραφείο του. Όταν η Όλγα Γεροβασίλη μπήκε χαμογελώντας στο γραφείο του, μόλις λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «μας πέταξαν μία κότα στο Μαξίμου» ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Αλ. Τσίπρας (γελώντας): Δηλαδή, τώρα αποκτήσαμε και κατοικίδιο; Αγγ. Τσέκερης (επίσης γελώντας): Να της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο… Ολγα Γεροβασίλη: Να της βάλουμε και ένα σπιτάκι για να την προφυλάξουμε, σαν μασκότ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας