Τριπλό αμερικανικό «χτύπημα» από την Καβάλα
Την απόκτηση τριών παικτών από την Αμερική, που θα την ενισχύσουν στον 2ο γύρος της Α1 μπάσκετ ανακοίνωσε η διοίκηση της Καβάλας την Τρίτη. Πρόκειται για τους Λίον Γουίλιαμς, Λασάνα Κρομά και Τράβις Μακ Γκι.
Την απόκτηση τριών παικτών από την Αμερική, που θα την ενισχύσουν στον 2ο γύρος της Α1 μπάσκετ ανακοίνωσε η διοίκηση της Καβάλας την Τρίτη. Πρόκειται για τους Λίον Γουίλιαμς, Λασάνα Κρομά και Τράβις Μακ Γκι.
Η ανακοίνωση:
«Tην προσπάθεια της ΚΑΒΑΛΑ BC στο δεύτερο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ενισχύσουν οι Λίον Γουίλιαμς, Λασάν Κρομά και Τράβις Μακ Γκί.
Η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνει έμπρακτα τα όσα είχε διαμηνύσει προς τον κόσμο της Ομάδας, δείχνοντας πως η προσπάθεια για την υπέρβαση και την παραμονή έχει ξεκινήσει από το παιχνίδι με τον Αρκαδικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442