
Από την Εθνική η εξυπηρέτηση των πελατών της Συνεταιριστικής Πελοποννήσου
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς των καταθέσεων της πελατείας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου και από την Πέμπτη 24/12/2015 άρχισε η εξυπηρέτησή τους από το Δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς των καταθέσεων της πελατείας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου και από την Πέμπτη 24/12/2015 άρχισε η εξυπηρέτησή τους από το Δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας.
Για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών και τη διευκόλυνση των συναλλαγών τους η Εθνική Τράπεζα, αναφέρει ότι η προσέλευσή τους στο Δίκτυο των Καταστημάτων δεν είναι καταρχήν απαραίτητη και μπορεί να γίνεται ανάλογα με την αναγκαιότητα χρήσης του λογαριασμού τους.
Ειδικότερα σημειώνονται τα εξής:
- Οι λογαριασμοί πρώτης ζήτησης (ταμιευτηρίου, τρεχούμενοι, όψεως) μεταφέρονται σε λογαριασμούς ίδιας μορφής.
- Τα υπόλοιπα των προθεσμιακών λογαριασμών μεταφέρονται σε λογαριασμούς πρώτης ζήτησης, ανάλογα με την κατηγορία του δικαιούχου τους (ταμιευτηρίου για τα φυσικά πρόσωπα, όψεως για τα νομικά πρόσωπα).
- Κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας, για την ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του, πρέπει να προσκομίσει τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.
- Οι πελάτες – νομικά πρόσωπα πρέπει να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατό τα προβλεπόμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, προκειμένου να είναι δυνατή η κίνηση των λογαριασμών τους. Σε περίπτωση που είναι και πελάτες της Εθνικής Τράπεζας και έχουν ενεργή νομιμοποίηση των εκπροσώπων τους ή έχουν προσκομίσει τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες για τη νομιμοποίησή τους.
Τα Στελέχη και το προσωπικό των Μονάδων της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεση και των συγκεκριμένων πελατών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με προθυμία και να διευκολύνουν την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα διενέργεια των συναλλαγών της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00
- ΠΑΣΟΚ: Η κακοκαιρία δεν είναι «έκπληξη», έκπληξη είναι που η πρόληψη μένει πίσω
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός σε λιγότερο από μία ώρα
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442