Η εκτελεστική επιτροπή της FIFA ενέκρινε ομόφωνα μεταρρυθμίσεις
Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ενέκρινε ομόφωνα μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η διοικητική δομή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όρια στη θητεία για τον πρόεδρο και τα υψηλόβαθμα στελέχη, η οποία θα φτάνει μέχρι τα 12 χρόνια, καθώς και ο διαχωρισμός της πολιτικής και της διαχειριστικής λειτουργίας.
Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ενέκρινε ομόφωνα μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η διοικητική δομή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.
Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται όρια στη θητεία για τον πρόεδρο και τα υψηλόβαθμα στελέχη, η οποία θα φτάνει μέχρι τα 12 χρόνια, καθώς και ο διαχωρισμός της πολιτικής και της διαχειριστικής λειτουργίας.
Πλέον οι συγκεκριμένες προτάσεις μεταρρυθμίσεων θα υποβληθούν προς έγκριση στο έκτακτο κογκρέσο της FIFA, το οποίο θα λάβει χώρα στις 26 Φεβρουαρίου στη Ζυρίχη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442