Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Η γαστρεντερίτιδα που έχει θέσει νοκ άουτ οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ, ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θαδιεξαγόταν την Δευτέρα για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Τέπιτς, Βασιλειάδης, Τσόχλας, Δέδας, Σχορτσανίτης, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης έμειναν εκτός προπόνησης
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη, η Επιτροπή Πρωταθλήματος αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα 23/11 στο ΟΑΚΑ συνάντησης Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για λόγους ανωτέρας βίας. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας