Η Νιγηρία είναι η πρωταθλήτρια κόσμου, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στο Μουντιάλ ποδοσφαίρου παίδων, για παίκτες κάτω των 17 ετών, που διεξάγεται στη Χιλή. Η Νιγηρία επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης του Μάλι με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο για πέμπτη φορά στην ιστορία της. Στο τελικό, που διεξήχθη στο στάδιο «Βίλνα ντελ Μαρ» του Σαντιάγο και παρακολούθησαν 25 χιλιάδες θεατές, οι «σούπερ αετοί» νίκησαν με τα γκολ των Βίκτορ Οσιμέ (56′) και Μπάμπγκο στο 59ο λεπτό. Στο «μικρό» τελικό το Βέλγιο νίκησε με 3-2 το Μεξικό και κατέκτησε την τρίτη θέση στον κόσμο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.