Η Πάρμα αγόρασε τα τρόπαιά της σε δημοπρασία
Το να αγοράσεις την ιστορία σου δεν αποτιμάται παρά μόνο 50.000 ευρώ... Αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσει η νέα εταιρεία (Parma Calcio 1913) που ιδρύθηκε για να «αναστήσει» την Πάρμα από τις στάχτες της και αφορά στην επανάκτηση των τροπαίων που είχε κατακτήσει ο σύλλογος της Εμίλια-Ρομάνια κατά την περίοδο της μεγάλης ακμής του.
Το να αγοράσεις την ιστορία σου δεν αποτιμάται παρά μόνο 50.000 ευρώ… Αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσει η νέα εταιρεία (Parma Calcio 1913) που ιδρύθηκε για να «αναστήσει» την Πάρμα από τις στάχτες της και αφορά στην επανάκτηση των τροπαίων που είχε κατακτήσει ο σύλλογος της Εμίλια-Ρομάνια κατά την περίοδο της μεγάλης ακμής του.
Με αυτό το ποσό η νέα διοίκηση πλειοδότησε, ελλείψει πάντως άλλων προσφορών, στη δημοπρασία που έγινε για τα Κύπελλα που κοσμούσαν την τροπαιοθήκη της ομάδας και δεν ήταν λίγα. Έτσι, δύο Κύπελλα UEFA, τρία Κύπελλα Ιταλίας, ένα ευρωπαϊκό κι ένα ιταλικό Σούπερ Καπ παραδόθηκαν στην Parma Calcio 1913.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442