Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δεν προπονήθηκε λόγω κάκωσης ο Ρικάρντο Κόστα

Δεν προπονήθηκε λόγω κάκωσης ο Ρικάρντο Κόστα

Κάκωση ποδοκνημικής υπέστη ο Ρικάρντο Κόστα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή. Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γυμνάστηκε πιο χαλαρά αλλά για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις λόγω της ζαλάδας που ένιωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Κάκωση ποδοκνημικής υπέστη ο Ρικάρντο Κόστα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γυμνάστηκε πιο χαλαρά αλλά για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις λόγω της ζαλάδας που ένιωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Ο γιατρός του ΠΑΟΚ δεν βλέπει σημάδια ανησυχίας για την δυνατότητα συμμετοχής του πλάγιου αμυντικού στον κυριακάτικο αγώνα και για τον λόγο αυτό στην ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την κατάστασή του.

Οι βασικοί του αγώνα με την Ένωση ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Την Παρασκευή θα γίνει μια ακόμα προπόνηση αλλά η αποστολή θα συγκροτηθεί το Σάββατο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο