Ο Αναστασίου περιμένει καλύτερο Παναθηναϊκό στην επανέναρξη
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με απουσίες στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου (Σάντσεθ, Κλωναρίδης, Βέμερ, Λουντ), παρ' όλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο προπονητής των «πρασίνων» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο δυναμικό του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως ο Τελάντερ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για πρώτη φορά, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μίκαελ Εσιέν τόνισε πως θα είναι πανέτοιμος μετά τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με απουσίες στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου (Σάντσεθ, Κλωναρίδης, Βέμερ, Λουντ), παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.
Ο προπονητής των «πρασίνων» εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο δυναμικό του «τριφυλλιού», ξεκαθάρισε πως ο Τελάντερ θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για πρώτη φορά, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μίκαελ Εσιέν τόνισε πως θα είναι πανέτοιμος μετά τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Οι τραυματισμοί των παικτών δεν προβληματίζουν τον Έλληνα τεχνικό, όπως ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA:
«Δουλέψαμε σωστά στη διακοπή, δίδοντας έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία. Εκτός από τον Χουχούμη που είχε υποχρεώσεις οι υπόλοιποι ήταν παρόντες. Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ. Δεν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων γινόταν πάντα με γνώμονα το να είναι απόλυτα έτοιμοι οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα.
Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, αλλά έχουμε βάθος ως ομάδα και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα και να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν».
Αναφορικά με το βαθμό ετοιμότητας των Εσιέν και Τελάντερ σχολίασε: «Ο Ράσμους είναι καλά και θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον Πανιώνιο. Ο Μάικλ έπαιξε μετά από καιρό δύο ματς και γι’ αυτό θέλαμε άλλωστε να δώσουμε αυτά τα φιλικά, για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό. Δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Με βάση την εικόνα του στις προπονήσεις, μετά τις εκλογές θα είναι κανονικά στην ομάδα».
Για το ματς με τον Πανιώνιο τόνισε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ανέκαθεν η Νέα Σμύρνη ήταν μία δύσκολη έδρα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ματς, πήρε μία νίκη, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και να δώσουμε σημασία στη δική μας δουλειά. Η αυτοσυγκέντρωση είναι το νούμερο ένα για την ομάδα μας και στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης αρκέστηκε να δηλώσει «δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους» – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντετοκούνμπο
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Οι Dodgers έσπασαν κάθε ρεκόρ: Το πιο ακριβό opening game στην ιστορία του MLB
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442