«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της έκτης θέσης έμεινε ο Κολοσσός, μετά τη νίκη του με 84-80 στη Ρόδο επί του ΚΑΟΔ, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της έκτης θέσης έμεινε ο Κολοσσός, μετά τη νίκη του με 84-80 στη Ρόδο επί του ΚΑΟΔ, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ουότερς με 19 πόντους, ενώ από τον Δραμινούς ξεχώρισε ο Χάρις με 16.
Με τον Κολοσσό Ρόδου να δίνει… ρεσιτάλ παραγωγικότητας στο πρώτο ημίχρονο (σημείωσε 49 πόντους), με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, η διαφορά έδειξε να «εκτοξεύεται» σε μη αναστρέψιμα επίπεδα (49-32 στο 20΄).
Ωστόσο, η απόλυτη κυριαρχία του ΚΑΟΔ στα επιθετικά ριμπάουντ (17 έναντι 5) έδωσε την ευκαιρία στους Δραμινούς όχι μόνο να επιστρέψουν, αλλά και να διεκδικήσουν τη νίκη.
Μάλιστα, με τρίποντο του Παπαμακάριου στα 31΄΄ για τη λήξη ο ΚΑΟΔ μείωσε σε 81-77, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί στη «ρώσικη ρουλέτα» των ελευθέρων βολών που ακολούθησε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας