Η Τσέλσι νίκησε και τη Λέστερ και πάει για φιέστα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»
Δεν «χαρίστηκε» στη Λέστερ η Τσέλσι και επικρατώντας 3-1 σε εξ αναβολής ματς στο «Κινγκ Πάουερ», έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Ντρογκμπά (48'), Τέρι (79'), Ραμίρες (83') πέτυχαν τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45+3' Ολμπράιτον).
Δεν «χαρίστηκε» στη Λέστερ η Τσέλσι και επικρατώντας 3-1 σε εξ αναβολής ματς στο «Κινγκ Πάουερ», έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Ντρογκμπά (48′), Τέρι (79′), Ραμίρες (83′) πέτυχαν τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45+3′ Ολμπράιτον).
Ετσι, την Κυριακή το «Στάμφορντ Μπριτζ» αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του, καθώς με νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας οι «Μπλε» στέφονται πρωταθλητές Αγγλίας για 5η φορά στην Ιστορία τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.