«Με το δεξί» μπήκε η εθνική ομάδα τένις των γυναικών στους αγώνες του Β΄ ομίλου της 3ης κατηγορίας στην ευρωαφρικανικής ζώνη του Fed Cup, οι οποίοι διεξάγονται στην πόλη Ούλτσινι του Μαυροβουνίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο έχει βασικό αντίπαλο για την πρώτη θέση το Μαυροβούνιο, επιβλήθηκε εύκολα της Αρμενίας με 3-0. Εάν η ελληνική ομάδα τερματίσει πρώτη στο γκρουπ της, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον Δ΄ όμιλο (Μολδαβία, Μοζαμβίκη, Ναμίμπια, ΠΓΔΜ) για την άνοδο στην 2η κατηγορία. Τα αποτελέσματα των αγώνων με την Αρμενία: Μαρία Σάκκαρη-Άνι Αμιραγκιάν 6-4, εγκατέλειψε. Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Λουσίνε Τσομπανιάν 6-1, 6-0. Παπαμιχαήλ/Δανιηλίδου-Τσομπανιάν/Αβετισιάν 6-0, 6-1.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.