Φινάλε με τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια για τα ελληνικά κουπιά
Ακόμη τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο. Τα χρυσά κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος στην δίκωπο άνευ καθώς και τα δυο πληρώματα εφήβων νεανίδων και συγκεκριμένα οι Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό σκιφ και οι Βαρδάκας -Καλανδαρίδης στην δίκωπο άνευ.
Ακόμη τρία χρυσά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες κωπηλάτες και κωπηλάτριες στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλούκο.
Τα χρυσά κατέκτησαν οι Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος στην δίκωπο άνευ καθώς και τα δυο πληρώματα εφήβων νεανίδων και συγκεκριμένα οι Πέργουλη-Ζέρβα στο διπλό σκιφ και οι Βαρδάκας -Καλανδαρίδης στην δίκωπο άνευ.
Επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Σοφία Ασουμανάκη-Κατερίνα Νικολαϊδου στο διπλό σκιφ των γυναικών , οι Τσίλης-Χρήστου στην δίκωπο , οι Εμμανουηλίδου-Τσιάβου στο διπλό ελαφρύ και ο Γιάνναρος-Μαγδανής στο αντίστοιχο των ανδρών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας