MotoGP – Κατάρ 2015: Νίκη στο νήμα για τον V. Rossi στο πρώτο Grand Prix της σεζόν
Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η νέα αγωνιστική σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP, με τον V. Rossi να βγαίνει νικητής από τη μάχη που έδωσε με τον A. Dovizioso.
Ένας Rossi από τα παλιά σε μια μοναδική παράσταση με πρωταγωνιστές τους αναβάτες της Yamaha και της Ducati κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη στο Grand Prix του Κατάρ, ανοίγοντας με εντυπωσιακό τρόπο τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ακόμα και στην 10η θέση, ο «γιατρός» κατάφερε να πιάσει τους J. Lorenzo και A. Dovizioso που έδιναν τη δική τους μάχη για την κορυφή.
Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν η σειρά του V. Rossi να επιτεθεί στον πρωτοπόρο A. Dovizioso με την ταχύτατη στις ευθείες Ducati, κερδίζοντας στις λεπτομέρειες τη μονομαχία που του χάρισε τη νίκη στο πρώτο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος.
Πίσω από τον δεύτερο A. Dovizioso και poleman του GP Κατάρ τερμάτισε ο δεύτερος αναβάτης της Ducati, A. Iannone, με τον J. Lorenzo να ακολουθεί στην τέταρτη θέση.
Συγκλονιστική ήταν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο M. Marquez. Αν και ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε στην τελευταία θέση, μετά από έξοδο που είχε στην αρχή του αγώνα, δεν το έβαλε κάτω τερματίζοντας τελικά πέμπτος.
Από την έκτη θέση είδε την καρό σημαία ο D. Pedrosa με τη δεύτερη «εργοστασιακή» μοτοσυκλέτα της Honda, αφήνοντας πίσω του τον C. Crutchlow.
Εκτός δεκάδας τερμάτισαν οι μοτοσυκλέτες των Suzuki και Aprilia στην επιστροφή των δύο κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας