Είκοσι χρόνια μετά τη Μαρσέιγ και το σκάνδαλο Μπερνάρ Ταπί, μια γαλλική ομάδα υποβιβάζεται για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια. Η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής Λίγκας ανακοίνωσε την Τρίτη τον υποβιβασμό της Νιμ από τη 2η στην 3η κατηγορία καθώς κρίθηκε ένοχη στην υπόθεση που ερευνά εδώ και μήνες η εισαγγελία. Επτά αγώνες της Νιμ ήταν στο «μικροσκόπιο», ενώ ο πρόεδρός της Ζαν-Μαρκ Κονράντ παραμένει έγκλειστος από τον περασμένο Νοέμβριο, ως ύποπτος για τη χειραγώγηση της αναμέτρησης με την Καέν, στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.