Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπαμ Μπαμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκος Αντόνιο Σιμάο Χαλκιαδάκης, γνωστού και ως Μπαμ Μπαμ. Γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1991, στο Μοσορό της Βραζιλίας έχει αγωνιστεί στις Φορταλέζα, Ιντερνασιονάλ, Βιτόρια, Ζουαζέιρο, Γκουαρανί ντε Ζουαζέιρο, Μαρακανά, Ιγκουατού και Εργοτέλη. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με τη φανέλα με τον αριθμό 10.»
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας