Έκρυθμη ήταν η κατάσταση έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στην Τούμπα. Αρχικά οι οπαδοί του «δικέφαλου» επιτέθηκαν φραστικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που ως συνήθως ακούει τα εξ αμάξης έπειτα από κάθε ήττα, ωστόσο λίγο αργότερα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος δέχθηκε μπουκάλι.
Έκρυθμη ήταν η κατάσταση έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά από την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στην Τούμπα.
Αρχικά οι οπαδοί του «δικέφαλου» επιτέθηκαν φραστικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που ως συνήθως ακούει τα εξ αμάξης έπειτα από κάθε ήττα, ωστόσο λίγο αργότερα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο διαιτητής Δημητρόπουλος δέχθηκε μπουκάλι.
Ο ρέφερι επιβιβάστηκε τελικά στο ταξί που τον περίμενε αν και ένας οπαδός ξέφυγε από την ασπίδα των αστυνομικών και έπεσε πάνω στο ταξί με δύναμη και το κλώτσησε..
Σε ότι αφορά την φραστική επίθεση στον Σαλπιγγίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ζήτησαν για ακόμη μια φορά από τον εκ των αρχηγών να φύγει από την ομάδα και ότι είναι ανεπιθύμητος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Έβερτον για την 32η αγωνιστική της Premier League.
Η Άρσεναλ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από την Μπόρνμουθ (1-2), έμεινε στους 70 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που, όμως, έχει δύο ματς λιγότερα.