Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη με κύριο θέμα τον ΟΦΗ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λιγκ, γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ, στο οποίο θα συζητηθεί πρώτα απ'όλα η προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λιγκ, γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ, στο οποίο θα συζητηθεί πρώτα απ’όλα η προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια.
Αναλυτικά:
«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 13/01/2015 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Προσφυγή ΠΑΕ ΟΦΗ στα Πολιτικά Δικαστήρια και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της εν λόγω ΠΑΕ κατά του Συνεταιρισμού.
2. Συζήτηση για τη Σύμβαση Ανταποδοτικής Χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
3. Συζήτηση επί των αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
4. Διάφορα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442