Ο Τζέραρντ υπογράφει στους Λος Αντζελες Γκάλαξι
Ο Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στους Λος Αντζελες Γκάλαξι. Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την απόφασή του να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ, στην οποία έχει αγωνιστεί σε ολόκληρη τη διάρκεια της καριέρας του, και ν' αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από το «Άνφιλντ».
Ο Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στους Λος Αντζελες Γκάλαξι. Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την απόφασή του να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ, στην οποία έχει αγωνιστεί σε ολόκληρη τη διάρκεια της καριέρας του, και ν’ αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από το «Άνφιλντ».
Ο 34χρονος διεθνής μέσος, που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ σε ηλικία οκτώ ετών και είχε 696 εμφανίσεις με τη φανέλα της, σημειώνοντας 182 τέρματα, βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Λος Αντζελες και είναι θέμα ημερών να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την επικείμενη συνεργασία τους.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με συνολικές απολαβές που θα ξεπεράσουν τα 9 εκατ. ευρώ καθιστώντας τον έτσι έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού (MLS).
Να σημειώσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Τζέραρντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας, της οποίας ήταν αρχηγός στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ύστερα από 114 συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442