Προτάσεις για διασκέδαση σε ξέφρενους ελληνικούς ρυθμούς
Αέρας γιορτών πνέει, ακόμη, πάνω από την Αθήνα με τα νυχτερινά κέντρα να έχουν την τιμητική τους. Την τιμητική τους έχουν κέντρα που «πορεύονται» με ελληνικά live και ανεβάζουν στη σκηνή αγαπημένους έλληνες τραγουδιστές και συγκροτήματα. Χωρίς να απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, απλώνουν mainstream «δίχτυα» συνδυάζοντας το λαϊκό με την ποπ και το […]

Η διασκέδαση ανεβάζει στροφές με τα αξέχαστα τραγούδια του Διονύση Σχοινά να πρωταγωνιστούν στο 4711(Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι, 210-7214711). Ο Σχοινάς καταφέρνει να συνδυάσει το mainstream με το ελληνικό, ικανοποιεί τις ορέξεις των φίλων της ελληνικής μουσικής αλλά και των clubbers, ενώ πραγματοποιεί έξυπνους μουσικούς συνδυασμούς. Η νοσταλγία δένει με τη διάθεση για χορό και το λαϊκό με την ποπ.
Οι εμφανίσεις του ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου , με το 4711 να μετακομίζει από το Κολωνάκι στο Μαρούσι στο πρώην Αυτοκίνηση. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέφι χτυπά κόκκινο, ένα ξέφρενο πάρτι αγκαλιάζει τους νέους, και το άκουσμα του τραγουδιού «Ομορφαίνεις τη ζωή μου» δεν χάνει τη γλυκιά του γεύση.
Τιμές: Κανονική τιμή φιάλης 130/4 | Φοιτητική προσφορά 100/6

Από τις Μέλιsses στην Έλλη Κοκκίνου, το Cabaret (Πατριάρχου Ιωακείμ 43 & Πλουτάρχου, Κολωνάκι) «παίρνει φωτιά» τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου. Οι εμφανίσεις της Κοκκίνου θυμίζουν ξέφρενο Σαββατόβραδο με τη διασκέδαση να μην υπακούει σε κανόνες. Τραγούδια που φέρνουν άρωμα ‘90s , ντίσκο στιλ, αλλά και ελληνικό, παρελαύνουν από μια έντονη βραδιά.
Είσ. με ποτό στο μπαρ € 15
φιάλη ουίσκι € 130 & 150 (κομπλέ)

Και από το Cabaret στο Camorra (Αμερικής 6, 10671 Κέντρο Αθήνας) Τηλ.:2152151399) οι Onirama συνεχίζουν και ικανοποιούν το πιστό κοινό τους. Στις γιορτές των Χριστουγέννων οι τόνοι ανέβηκαν, με το συγκρότημα να διασκεδάζει τα πλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα live τους διακρίνονται από ποικιλία και ανεβασμένη διάθεση για χορό. Παρέα με τους Μιχάλη Ζέη και Νατάσα Μηνδρινού, αλλά και με το συγκρότημα ΕΜΜΑ που ξεχωρίζει για τις ροκ διασκευές του, κατασκευάζουν ένα δυνατό ρεπερτόριο.
Τιμή φιάλης από 140€
Είσοδος στο μπαρ με ποτό 10€

Σεισμός στο Acro (Ιερά Οδός 13, Γκάζι) με Γιώργο Σαμπάνη, Τάμπτα και Κατερίνα Λιόλιου. «Μη μιλάς», «Μυστήριο τρένο» και πολλά άλλα τραγούδια του Σαμπάνη ψυχαγωγούν το κοινό. Ο τραγουδιστής έχει ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης σε πολλά μεγάλα αθηναϊκά κέντρα και clubs, με ένα στιλ που είναι «φτιαγμένο» για όλα τα γούστα. Δεν θα αγαπήσουν τον Γιώργο Σαμπάνη μόνο οι υπέρμαχοι του ελληνικού, αλλά αποτελεί πόλο έλξης και για τους φανατικούς clubbers. Τη διάθεση ανεβάζει και η Τάμπτα με τη δυαναμική παρουσία και τις έξαλλες εμφανίσεις της.
Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης : 130 /4ΑΤ / Φοιτητική τιμή φιάλης : 110/6ΑΤ
Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης : 130 /4ΑΤ / Φοιτητική τιμή φιάλης : 130/6ΑΤ

Ο «άρχοντας του κεφιού και της διασκέδασης» Tonis Sfinos βάζει τη ξεχωριστή του πινελιά στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση. Έως και τις 17 Ιανουαρίου 2015, ο περφόμερ με την παρέα του τα δίνει όλα στο Gotham City Stage(Λεωφόρος Κηφισίας 10-12, Μαρούσι ). Χορεύει σε ρυθμούς 60s, 70s και 80s μεταμφιεσμένος σε… James Bond. Ένα μουσικοχορευτικό σόου με τον «Διαγαλαξιακό Κομάντερ», «Αστροναύτη του Έρωτα», «Ρουκέτα» και «Αστερισμό του Φλέρτ» είναι γεγονός.
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ/6 άτομα
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ
Ελισάβετ Σταμοπούλου
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
- Ονδούρα: Η κυβέρνηση Τραμπ «συνεχάρη» τον εκλεκτό της νέο πρόεδρο της χώρας
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση νέου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και παρουσίαση πυρηνοκίνητου υποβρυχίου
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Ονδούρα: Ο εκλεκτός του Τραμπ αναδεικνύεται πρόεδρος σε μια αμφισβητούμενη διαδικασία
- Ρεβεγιόν στα πιο διάσημα εστιατόρια του κόσμου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442