Η συντηρητική θεραπεία, την οποία ακολουθούσε εδώ και τρεις μήνες ο Βίκτορ Κριάπα στον τραυματισμένο αστράγαλό του, δεν απέδωσε, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας της «ομάδας του στρατού» και, καθώς ο αριστερός αστράγαλος δεν παρουσίασε τη βελτίωση που αναμενόταν με τη συντηρητική αγωγή, ταξίδεψε στο Ισραήλ για να εγχειριστεί. Ο Ρώσος διεθνής φόργουορντ θα παραμείνει στο Ισραήλ για διάστημα μίας εβδομάδας, καθώς θα πρέπει να διατηρήσει σε ακινησία το πόδι του και εν συνεχεία θα επιστρέψει στη Μόσχα για αποθεραπεία.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.