Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραιτήθηκε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας, μετά την εντός έδρας βαριά ήττα από την Πολωνία με 4-0, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016. «Δυστυχώς η θητεία μου τελείωσε με έναν θλιβερό τρόπο. Από τώρα και στο εξής θα υποστηρίζω την ομάδα σαν ένας ακόμη φίλαθλος», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2009.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Από τις 24/2 στο Λεβερκούζεν ακολούθησαν για τον Ολυμπιακό 5 ματς, με ένα πρόγραμμα ουσιαστικά ενός αγώνα κάθε εβδομάδα, και όμως αυτό όπως φαίνεται δεν λειτούργησε ευεργετικά όπως θα περίμενε κανείς.
Η Ιταλία θα επιστρέψει στο γήπεδο για δύο φιλικά τον Ιούνιο, το ένα με την Εθνική Ελλάδας και το άλλο με το Λουξεμβούργο, ενώ στον πάγκο των Ατζούρι θα κάθεται ο Σίλβιο Μπαλντίνι, προπονητής της U21.
Ο Χάνσι Φλικ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, ενώ και απάντησε και στις αιχμές του Άλβαρο Αρμπελόα περί εύνοιας των Καταλανών στη La Liga.