Καμμένος: «Εξέγερση» αν πάνε να κατασχέσουν οποιοδήποτε σπίτι
«Κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη. Οι
Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα
κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα
δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα
πλειστηριασμό γης» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το Ρέθυμνο.
«Κανένα σπίτι Έλληνα πολίτη δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν απλοί στρατιώτες καλούμε τα κινήματα, τα κόμματα, τους πολίτες, αλληλέγγυοι να βρισκόμαστε κάθε μέρα στα δικαστήρια για να μην επιτρέψουμε κανέναν πλειστηριασμό σπιτιού, κανένα πλειστηριασμό γης».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το Ρέθυμνο όπου το μεσημέρι της Πέμπτης είχε συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.
Σχετικά με τις προσπάθειες που κατά καιρούς έχουν γίνει ώστε να γίνουν πλειστηριασμοί, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε:
«Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν, θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση. Θα μας βρουν μπροστά σε κάθε σπίτι.
»Να ξέρουν ότι όταν θα πάνε να κατασχέσουν οποιοδήποτε σπίτι, εάν περάσουν αντισυνταγματικά με το αγγλικό δίκαιο, όπως έχουν προετοιμάσει από την πρώτη μέρα των παράνομων και αντισυνταγματικών μνημονίων, καλούμε τους πολίτες, τους καλώ, και μπορεί ο εισαγγελέας να μου ασκήσει αμέσως δίωξη, όπως έκανε με τις Σκουριές, σε εξέγερση.
»Θα μπούμε μπροστά σε κάθε σπίτι και θα αποτρέψουμε να μπει μέσα οποιοσδήποτε πάει να κάνει κατάσχεση. Αν το επιθυμούν θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση».