Μήνυμα από τη… νεκρή γιαγιά έλαβε ζευγάρι στη Βρετανία
Ένα ζευγάρι Βρετανών από το Νιουκάσλ που αντλούσαν παρηγοριά για τον θάνατο της γιαγιάς τους στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν θάψει μαζί της έπαθαν σοκ όταν η νεκρή... τους απάντησε.
Ένα ζευγάρι Βρετανών από το Νιουκάσλ που αντλούσαν παρηγοριά για τον θάνατο της γιαγιάς τους στέλνοντάς της μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν θάψει μαζί της έπαθαν σοκ όταν η νεκρή… τους απάντησε.
«Σας προσέχω και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Απλώς ξεπεράστε το» ανέφερε το μήνυμα που έλαβε το ζευγάρι.
Η γιαγιά, Λέσλι Έμερσον, είχε πεθάνει πριν από τρία χρόνια.
«Προφανώς, ξέραμε ότι η γιαγιά δεν επρόκειτο ποτέ να μας απαντήσει. Φανταστείτε τι σκέφτηκα όταν είδα ένα μήνυμα από εκείνη» είπε η Σέρι Έμερσον στην τοπική εφημερίδα Shields Gazette.
Το μυστήριο λύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είχε πουλήσει τον αριθμό σε νέο συνδρομητή, ο οποίος δεν γνώριζε τον προηγούμενο κάτοχο του αριθμού.
Η εταιρεία, η οποία είχε υποσχεθεί ότι δεν θα πουλήσει τον αριθμό, δεσμεύτηκε ότι θα τον αποσύρει και θα τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε, έτσι ώστε το ζευγάρι να μπορεί να συνεχίσει να στέλνει ανενόχλητο μηνύματα στη γιαγιά, χωρίς τον φόβο ότι θα τους απαντήσει…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)














































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442