Πρόστιμα σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό, αναβλήθηκε του ΟΣΦΠ
Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τις ΠΑΕ Κέρκυρα και Παναιτωλικός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.
Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τις ΠΑΕ Κέρκυρα και Παναιτωλικός, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.
Παράλληλα, στον φυσιοθεραπευτή του ΟΦΗ, Νίκο Τσαμπουράκη, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ για το ίδιο παιχνίδι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Αγγελόπουλος (δηλώνεται ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα), τιμωρήθηκε με επίπληξη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας