Ανάλογη συνέχεια είχαν το Σάββατο οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης στο τουρνουά Masters της CEV, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Μετά το «2Χ2» την Παρασκευή για το ελληνικό δίδυμο το… καλό τρίτωσε, αφού η Εθνική ομάδα επιβλήθηκε με 2-1 (7-21, 21-16, 15-12) των Πολωνών Κάντορ και Λόσιακ, πήρε την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η συνέχεια θα δοθεί αργότερα το απόγευμα (17:00), απέναντι στους Ρώσους Μπικάνοφ, Κρασιλνίκοφ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.