Ήρθε το Rice Bucket Challenge: Εξίσου σημαντικό, αλλά πιο απλό στον τρόπο
Μετά την τεράστια απήχηση που γνώρισε σε όλο τον κόσμο το Ice Bucket Challenge με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (ALS), στην Ινδία ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία: πρόκειται για το Rice Bucket Challenge, το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους φτωχότερους της χώρας. Είναι πιο απλό, αφού ο κουβάς γεμίζει με ρύζι, το οποίο απλά προσφέρεις σε έναν συνάνθρωπό σου.
Μετά την τεράστια απήχηση που γνώρισε σε όλο τον κόσμο το Ice Bucket Challenge με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση (ALS), στην Ινδία ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία: πρόκειται για το Rice Bucket Challenge, το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους φτωχότερους της χώρας.
Είναι πιο απλό, αφού ο κουβάς γεμίζει με ρύζι, το οποίο απλά προσφέρεις σε έναν συνάνθρωπό σου. Ασφαλώς, πρέπει στη συνέχεια να προσκαλέσεις άλλα τρία άτομα να συμμετάσχουν. Το σχετικό tag είναι #RiceBucketChallenge.
Υπάρχει και σελίδα στο Facebook με πάνω από 50.000 χιλιάδες likes.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror, η ιδέα ήταν της 38χρονης δημοσιογράφου Μάντζου Λάτα Καλανίντι, η οποία θεώρησε λίγο «περίεργο» το Ice Bucket Challenge.
«H πείνα είναι μια ασθένεια με την οποία μπορεί να συνδεθεί ο οποιοσδήποτε» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Στρατηγική «αποκεφαλισμού»: Γιατί η εξόντωση των ηγετών του Ιράν ίσως κάνει το καθεστώς πιο ισχυρό
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
- Μέση Ανατολή: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Για τρίτη ημέρα στους δρόμους οι οδηγοί ταξί στην Αττική – Επέστρεψαν μέχρι νεοτέρας στην περιφέρεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442