Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, η Ντνίπρο νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Χάιντουκ Σπλιτ στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία των πλέι οφ του Europa League. Στο 47' ο Σούσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως με τον Καλίνιτς στο 50'. Τελικά στο 88' ο Σακόφ έδωσε τη νίκη στη Ντνίπρο και το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, η Ντνίπρο νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Χάιντουκ Σπλιτ στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία των πλέι οφ του Europa League.
Στο 47′ ο Σούσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως με τον Καλίνιτς στο 50′.
Τελικά στο 88′ ο Σακόφ έδωσε τη νίκη στη Ντνίπρο και το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.