Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα και επίσημα ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε σε μόλις δεκαπέντε λεπτά και με ομόφωνη συμφωνία στην πρόταση που κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης. Το νέο – πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.
Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα και επίσημα ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε σε μόλις δεκαπέντε λεπτά.
Συγκεκριμένα ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε αν συμφωνούν όλοι με την επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και η απάντηση ήταν ομόφωνα θετική για τον νέο πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος υπογράφει για τα επόμενα πέντε χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ.
Το νέο – πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.
Όσον αφορά στις αρμοδιότητες τουο ίδιος Βρύζας απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχείρηση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.
Ο Ηρακλής επικράτησε στοn αγώνα - φιέστα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 και έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 με «τρίποντο». Στη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε του Αστέρα Β με 3-0
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας