Οι Ντάλας Μάβερικς απέκτησαν για ένα χρόνο τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, Ρίτσαρντ Τζέφερσον. Ο 34χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τους Τζαζ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Τέξας, αντί 3.8 εκατ. δολαρίων. Ο Τζέφερσον είχε 10.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο με τους Τζαζ την περασμένη περίοδο στο ΝΒΑ. Ο Τζέφερσον έχει 13ετή εμπειρία στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, αγωνιζόμενος επίσης με Μπακς, Σπερς και Ουόριορς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.