Ακόμη μία μεταγραφή στην πλούσια καριέρα του, έκανε ο Βινς Κάρτερ. Ο 37χρονος άσος συμφώνησε με την διοίκηση των Μέμφις Γκρίζλις για τριετή συνεργασία με συνολικές απολαβές που θα φτάσουν στα 12 εκατομμύρια δολλάρια. Ο Κάρτερ που μετρά 16 χρόνια στο ΝΒΑ, από το 2011 αγωνίσθηκε στους Ντάλας Μάβερικς, με μέσο όρο 11.9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, ανά αγώνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθλητικό με 76-67 για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» πλέον στρέφονται στο σπουδαίο ματς με την Εστουντιάντες για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.